karamel cupcakes!
vandaag gaan we karamel cupcakes maken
stap 1
we beginnen met het maken van het cupcake beslag hiervoor pakken we 125 gram ongezouten roomboter dit doen we in de kom. nu pakken we 125 gram suiker en doen dat erbij. zo dan kunnen we even gaan mixen je zult zien dat het erg op botercreme gaat lijken. hierna doen we er 125 gram zelfrijzend bakmeel erbij ook nog een snufje zout erbij. nu hoeven er alleen nog 2 eieren doorheen nu nog even mixen doe er ook nog 3 eetlepels melk bij. nu gaan we een chocoladereep au bain marie smelten het liefst karamel zeezout! als het gesmolten is doe je het bij je beslag en mixen maar weer!
stap 2
nu gaan we het beslag verdelen over de cupcake vormpjes dit verdeel je eerlijk daarna doe je het de oven in de oven staat op 180 graden.
stap 3
ondertussen smelten we karamel fudge blokken ook au bain marie hier kan je ook een beetje zeezout doorheen doen.
let op! er moet ook 50 ml slagroom doorheen
stap 4
verdeel de karamel over de cupcakes en zet het in de koeling zodat het harder word.
stap 5
opeten maar!!